Werkzaamheden

Negen dagen geen treinen tussen Eindhoven en Venlo

Eindhoven Centraal
Foto: Eindhoven Centraal. Foto ter illustratie. Lea Rae

ProRail werkt vanaf zaterdag 14 oktober negen dagen aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Venlo. Vanwege de werkzaamheden rijden er van zaterdag tot en met dinsdag geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Venlo. Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober rijden geen treinen tussen Helmond en Venlo.

Er zullen stop- en snelbussen worden ingezet. Wel moeten reizigers rekening houden met ongeveer 30 minuten extra reistijd en extra overstappen, aldus ProRail. De spoorbeheerder gaat dwarsliggers en spoorstaven en de ballast op het spoor vernieuwen. In Deurne wordt voor de werkzaamheden ten noorden van het spoor een depot ingericht.

Overweg

De overweg Midden Peelweg bij Horst is tijdens de werkzaamheden dicht voor verkeer. Drie overwegen in Deurne zijn tijdelijk dicht tijdens de werkzaamheden; de overweg tussen Liesselseweg en de Toon Kortoomslaan (woensdag tot vrijdag 19.00 uur), de overweg tussen de Zeilbergsestraat en de Kranenmortelweg (dinsdag tot woensdag 18.00 uur) en de overweg aan de Griendtsveenseweg (van dinsdag tot woensdag 06.00 uur).

Lees ook

Auteur: Merijn van Merrienboer

Bron: ANP