Efficiëntie

Aangepaste dienstregeling bij Hermes in Zuidoost-Brabant vanwege personeelstekort

Bus, geen dienst, Hermes, Eindhoven
Foto: Bussen uit dienst. Foto ter illustratie. Foto: Connexxion.

Hermes voert, van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 13 oktober, een aangepaste dienstregeling in Zuidoost-Brabant in. Dit komt door het aanhoudende personeelstekort bij de vervoersmaatschappij. Met deze aanpassingen wil Hermes de impact op de dienstverlening minimaliseren en beschikbare chauffeurs efficiënter inzetten.

In deze aangepaste dienstregeling zullen sommige ritten vervallen of minder frequent rijden. Tegelijkertijd worden op bepaalde routes extra ritten ingezet nu de vakantieperiode ten einde is.

Scholierenlijnen

Enkele lijnen zullen extra ritten krijgen om aan de verwachte vraag te voldoen. Scholierenlijnen zoals lijn 603 en en 610 blijven volgens hun normale dienstregeling rijden (vanaf Eindhoven station). Terwijl scholierenlijn 656 wordt aangepast aan de nieuwe schooltijden van het Were Di in Valkenswaard. Lijn 166 zal twee extra ritten bieden als pilot tussen station Maarheeze en Budel Airpark.

Lees ook:

Auteur: Merijn van Merrienboer