Bezuinigen

GVB mag langer puzzelen naar oplossing voor uitkleden metrolijnen

Metro Amsterdam, GVB
Foto: metro Amsterdam. Foto ter illustratie. GVB

De Vervoerregio Amsterdam geeft het GVB langer de tijd om een oplossing te zoeken voor het willen samenvoegen van twee metrolijnen. Het GVB maakte begin april bekend dat een rechtstreekse verbinding vanaf Gaasperplas naar Amsterdam Centraal Station vanaf 2024 niet meer mogelijk is omdat er bezuinigd moet worden op de kosten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers/SpoorPro

1 reactie op “GVB mag langer puzzelen naar oplossing voor uitkleden metrolijnen”

asierts|10.06.23|09:06

De belangrijkste politieke doelsteling blijft geldverspilling aan dure megaprojecten en bezuinigen op nuttig OV om al die geldverspilling in de OV-begroting kloppend te maken. Cynisch, maar helaas de pijnlijke realitet, niet alleen in Amsterdam & Rotterdam…