Internationale treinverbindingen komen ook in open toegang tot stand

IC Brussel (foto: NS)
Foto NS

De kans is groot dat (middel)lange grensoverschrijdende treinverbindingen die deel uitmaken van de hoofdrailnetconcessie ook in open toegang tot stand komen. Open toegang zou een bescheiden eerste stap betekenen richting internationale verbindingen van verbeterde kwaliteit en hogere frequenties.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Internationale treinverbindingen komen ook in open toegang tot stand”

kees boer|29.12.21|16:05

Waarom nou moeilijk doen als het ook makkelijk kan ? Vandaag nou ook weer dat men massaal Antwerpen bezocht,dat de tussen sneltrein vanuit Antwerpen die in Essen begint / eindigt niet wordt doorgetrokken tot Roosendaal gezien deze op spoor 1 eindigd / begint zodat dus een gescheiden exploitatie met de NS treinen mogelijk is