Vrijwillige vervoersdienst

Enschede steggelt over financiering ANWB AutoMaatje

Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje
Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Roger Dohmen

ANWB AutoMaatje houdt de gemoederen in Enschede flink bezig. In december maakte het college van burgemeester en wethouders (B&W) bekend de subsidie per 1 juli te stoppen. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag hield verantwoordelijk wethouder Harmjan Vedder de deur echter op een kier, door in te stemmen met een gesprek over verdere financiering van de pilot. “Als AutoMaatje er straks niet meer is, vallen een hoop ouderen buiten de boot.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.