Continuïteit

Munckhof wint aanbesteding leerlingenvervoer Altena

Munckhof
Taxibusjes van Munckhof. Foto: Munckhof

Personenvervoerder Munckhof wordt per 1 augustus voor de komende zes jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer in Altena. De opdracht betreft het vervoer van zo’n 68 leerlingen naar verschillende scholen in onder meer Brabant, Utrecht en Gelderland.

Munckhof is naar eigen zeggen als winnaar uit de bus gerold op basis van het gepresenteerde implementatieplan en de continuïteit van het vervoer. Ook de stakeholders bleken tevreden. In totaal zijn twee van de vier percelen naar Munckhof gegaan.

“We zijn trots op het winnen van deze aanbesteding”, laat de nieuwe ceo Arjan Wiering weten. “In samenwerking met vervoerspartner Bolderman Personenvervoer gaan we zorgdragen voor duurzaam en betrouwbaar vervoer voor leerlingen in de regio.” De opdracht kan na de initiële looptijd met twee jaar worden verlengd.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.