Wisseling van de wacht

Arjan Wiering nieuwe managing director Munckhof

Arjan Wiering neemt het stokje over van Tom Roefs
Links op de foto Tom Roefs en rechts Arjan Wiering. Foto: Munkchof

Arjan Wiering (44) is benoemd tot de nieuwe managing director van Munckhof. Dat maakt het vervoersbedrijf woensdag bekend. Wiering neemt daarmee de dagelijkse leiding over van Tom Roefs (58).

Arjan Wiering werd vorig jaar april al door Munckhof benoemd als nieuwe coo, waar hij het stokje overnam van Jos Poortinga. In die hoedanigheid was Wiering verantwoordelijk voor alle taxi- en touringcaractiviteiten, binnen de business line Passenger Transport. “Deze ontwikkeling past naadloos in onze strategie”, zegt Tom Roefs over de benoeming. “Ik ben ervan overtuigd dat Arjan, samen met Patrick Straetemans (financieel directeur), de organisatie verder zal doorontwikkelen.”

Roefs neemt op zijn beurt de positie van vice-chairman in bij de Raad van Bestuur van InfraMobility NV (Antwerpen), het moederbedrijf van Munckhof en Hansea. Samen met de huidige chairman Bernard Gustin wordt hij verantwoordelijk voor de uitrol van de InfraMobility strategie.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.