QR-code

Eerste stappen Rotterdamse Taxi Aanpak: taxi’s plakken raamsticker

QR-raamsticker
Iedere taxichauffeur is sinds maart verplicht de QR-raamsticker in het voertuig te hebben. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De eerste stappen voor de Rotterdamse Taxi Aanpak zijn gezet: taxi’s beschikken nu over QR-raamstickers, waarmee passagiers eventuele klachten digitaal kunnen melden bij het Rotterdams Taximeldpunt. De stickers moeten de vindbaarheid van het taximeldpunt, een van de wapens die de gemeente inzet om misstanden als het hanteren van woekerprijzen, vergroten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

1 reactie op “Eerste stappen Rotterdamse Taxi Aanpak: taxi’s plakken raamsticker”

Stefan J. Kooren|22.03.24|18:09

Deze stikkers slaan helemaal nergens op. De stikkers zouden aan een chauffeur of kenteken gekoppeld moeten zijn maar helaas niets van dit alles je word naar een website gestuurd en daar mag je een formulier invullen . Weer een gemiste kans om de rotte appels eruit te halen . Heel slecht overna gedacht door de gemeente Rotterdam.