Damrak

Voetganger naar ziekenhuis na aanrijding met taxi in Amsterdam

Ambulance
Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Mauvries

Een voetganger is vannacht rond 04.00 uur ’s nachts aangereden door een taxichauffeur op het Damrak in Amsterdam. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Dat meldt AT5. Het slachtoffer lag volgens een getuige al op de grond toen hij door de taxi werd aangereden. Ook de politie acht dit scenario niet onwaarschijnlijk. “Zij houden er rekening mee dat het slachtoffer inderdaad al op de weg lag toen deze door de taxi werd aangereden, zoals omstanders beweren”, zo tikt de regionale nieuwszender op. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De betreffende taxichauffeur is ter plekke ondervraagd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.