bomvolle treinen

Duits 9-euro ticket heeft autorit amper vervangen

Trein Abellio Duitsland. Foto: NS/Peter Gercke
Trein Abellio Duitsland. Foto: NS/Peter Gercke

Het goedkope maandticket voor het openbaar vervoer dat Duitsland deze zomer heeft ingevoerd, heeft er amper voor gezorgd dat de auto minder werd gebruikt, melden onderzoekers op basis van gegevens uit München. Drie procent van de autogebruikers zou vaker de auto laten staan vanwege het ticket, schrijven Duitse media.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

1 reactie op “Duits 9-euro ticket heeft autorit amper vervangen”

kees boer|08.08.22|18:47

Ik heb hetmet de afgelopen vakantie ondervonden op meerdere plaatsen storingen,treinuival zodat mijn planning onzeker was;afgelopen zaterdag helemaal dat in Wesel de trein plotseling niet verder ging en volgende trein vertraging dat steeds verder opliep en in Troisdorf eveneens dat een trein plotseling niet verder ging en het allerergste laatste ICE naar Arnhem reeds om ca. 1915 en zonder informatie op stations vertrek van KÖLn Deutz en nog bomvol,meer dan 2 uur staan