Efficiënter werken moet treinverkeersleiding meer lucht geven

Trein Rotterdam Centraal. Foto: ProMedia Foto: Promedia

ProRail gaat kijken hoe het werk op de verkeersleidingsposten efficiënter kan. Op die manier denkt de spoorbeheerder het personeelstekort eerder weg te kunnen werken. Er is geen sprake van een bezuiniging, laat ProRail weten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

1 reactie op “Efficiënter werken moet treinverkeersleiding meer lucht geven”

Pat Rick|18.02.22|17:04

Het is goed als er wordt gegaan naar meer zelfsturende teams en minder rapportages. Als mensen meer zelf hun werk mogen inrichtten is er ook meer motivatie en inzet. Een platte organisatie heeft meestal ook betere communicatie en ProRail erkent dat dat laatste ook tekort is geschoten