‘Onvoorspelbaarheid door tekort verkeersleiders stimuleert autogebruik’

Trein op overweg. Foto: iStock / photonaj
Trein op overweg. Foto: iStock / photonaj (onbeperkt gebruik)

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen trekt aan de bel vanwege de herhaalde uitval van treinen door een tekort aan treinverkeersleiders. Afgelopen week werd het treinverkeer tussen Utrecht en Arnhem daardoor meerdere keren stilgelegd. De onvoorspelbaarheid kan ertoe leiden dat reizigers voor de zekerheid maar de auto pakken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “‘Onvoorspelbaarheid door tekort verkeersleiders stimuleert autogebruik’”

KeesBoer|11.11.21|14:27

Daar hoorde men vroeger nooit van dat door personeelsgebrek treinen uitvielen dat heeft zeer zeker een averechtse uitwerking en dat terwijl ook steeds meer wegen dichtslibben terwijl dat niet mag gebeuren; dat is toch dieptreurig ?