Staatssecretaris: helderheid nodig over oorzaak treinongeluk Hooghalen

Het is belangrijk dat er snel helderheid komt over de oorzaak van het treinongeluk in Hooghalen, waarbij vrijdag een 58-jarige NS-machinist om het leven kwam. Dat schrijft staatssecretaris Stientje van Veldhoven in een brief aan de Tweede Kamer. “Mijn gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en collega’s van de machinist. Ook leef ik mee met de gewonde en geschrokken reizigers en het personeel van NS, ProRail en hulpdiensten.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Staatssecretaris: helderheid nodig over oorzaak treinongeluk Hooghalen”

kees boer|18.06.20|12:08

Helemaal mee eens met de staatssecretaris;dit bewijst opnieuw dat alle onbewaakte overwegen moeten verdwijnen !