Geen openingsdatum

Tijdlijn van acht jaar Hoekse Lijn en Metro aan Zee: uitstel en extra kosten

Metrostation Hoek van Holland.
Metrostation Hoek van Holland. ProMedia / Renè Quist

De Hoekse Lijn en het metrotracé Metro aan Zee houden de gemoederen al een aantal jaar bezig. Er waren meermaals vertragingen en kostenoverschrijdingen. Na een korte periode eind vorig jaar met hoopvolle signalen over een aanstaande opening, liet de verantwoordelijk wethouder Vincent Karremans (VVD) eerder deze maand aan de Rotterdamse gemeenteraad weten dat er voorlopig geen openingsdatum gecommuniceerd wordt. Zusterpublicatie SpoorPro volgt de de werkzaamheden al jaren. Daarom hieronder een overzicht van de laatste acht jaar.

Dit bericht verscheen eerder op zusterpublicatie SpoorPro.
Lees ook:

Auteur: Nick Augusteijn

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.