112

Man zwaargewond door vechtpartij Lijnbus Rotterdam

Ambulance
Ambulance. Foto: iStock/Ignatiev

In de nacht van woensdag op donderdag is een man flink gewond geraakt na een vechtpartij in een bus op de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam. De man is na een behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. 

De buschauffeur heeft 112 gebeld en is na de vechtpartij doorgereden naar de Van Noortwijckstraat waar hij de bus aan de kant zette. Meerdere politie-eenheden, een ambulance en een mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer was bij aankomst van de ambulance buiten bewust zijn.

Na behandeling in de ambulance is de man overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de vechtpartij. Het is onbekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Lees ook:

Auteur: Sander Van Vliet