elektrificatie

Public Transport Team Daimler Buses compleet door positiewissel Bart van der Ham

Van links naar rechts: Bart van der Ham, Dirk Meppelink, Lars van der Heijden en Tim van der Schaft. Foto: Diamler Buses.

Bart van der Ham, ruim zes jaar actief bij Daimler Buses als Key Accountmanager voor de touringcars, gaat het team van Public Transport versterken als Senior Key Accountmanager Public Transport. Door deze stap zet de importeur van Mercedes-Benz en Setra Buses uit Nijkerk volledig in op verdere elektrificatie.

“Naast onze uitstekende voertuigen en service werd het de hoogste tijd dat er ook opgeschaald werd aan de adviserende kant”, zegt Senior Sales Manager bij Daimler Buses, Lars van der Heijden. “Doordat de trajecten steeds complexer worden en het voertuig niet meer de enige hoofdzaak is, zaten we al langer te denken aan een uitbreiding van het team. Zo kunnen wij extra diensten en services leveren zoals een modulair infrastructuurplan, een geoptimaliseerd batterijen laadmanagement en data generatie middels het OMNIplus ON Dashboard.”

Het Public Transport team bestaat verder uit de geroutineerde Dirk Meppelink en de meer achter de schermen werkende Tim van der Schaft. Het Public Transport team is met de komst van Van der Ham compleet, precies op het juiste moment. De afgelopen periode van pandemie zijn aanbestedingen doorgeschoven, waardoor er een piek komt in de jaren 2023 en 2024 met nieuwe aanbestedingen. Lars ziet de komende tenderuitschrijvingen met veel vertrouwen tegemoet.

“Het is geweldig om deze interne stap te kunnen maken”, zegt Bart van der Ham. “De opgedane kennis vanuit de touringcarbranche komt nu zeker van pas. De samenwerking met Meppelink en Van der Schaft is vaker succesvol gebleken”. Voor Van der Ham deze stap maakte heeft hij vorig jaar samen met het team de eerste Mercedes-Benz eCitaro’s verkocht aan Defensie Ondersteuningscommando. De uitleveringen van deze voertuigen vinden binnenkort plaats.

Lees ook:

Auteur: Redactie OVPro

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.