Programma van Eisen

Nieuwe vervoerder concessie West-Brabant moet MaaS-app aanbieden

bus Breda
Foto: Bus op station Breda. Beeld ter illustratie. Foto: Flickr.

Het definitieve Programma van Eisen voor de OV-concessie West-Brabant is vastgesteld door Gedeputeerde Staten. In het programma zijn een aantal aanpassingen gedaan, onder meer de vereisten voor lijnen naar de onderwijsinstelling Curio Prinsentuin in Andel. Daarnaast wordt de nieuwe vervoerder verplicht een app/platform aan te bieden voor Mobility as a Service (MaaS). Ook duurzaamheid blijft een belangrijk thema. De nieuwe busconcessie moet de basis vormen voor “het duurzaamste mobiliteitssysteem van Europa”.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.