Staking bij Qbuzz in Groningen en Drenthe, werkgevers laten zich niet onder druk zetten

Cao-actie bij Qbuzz. Foto: persbureau Noordernieuws
Staking bij Qbuzz in noordelijk Nederland Foto: persbureau Noordernieuws

Bij Qbuzz in Oude Pekela, Stadskanaal en Emmen staken werknemers die lid zijn van vakbond FNV vandaag omdat ze een betere cao voor het openbaar vervoer willen. Voor werkgeversorganisatie VWOV (Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer) kwam de aankondiging eerder deze week als een verrassing, zegt voorzitter Fred Kagie. Hij laat weten dat de werkgevers zich niet onder druk te laten zetten door de acties. “We laten het gewoon gebeuren.” Hij noemt de eisen van FNV extreem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , , , , ,

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.