Buschauffeur Amsterdam mishandeld om mondkapje

Ambulance
Ambulance. Foto: iStock/Ignatiev

Een buschauffeur van GVB is dinsdagmiddag zwaar mishandeld nadat hij een passagier zonder mondkapje de toegang weigerde tot zijn bus. De woordenwisseling die daarop ontstond, liep volgens de politie uit de hand. De 67-jarige chauffeur werd gebeten, geslagen en geschopt, ook toen hij al op de grond lag. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels weer thuis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Buschauffeur Amsterdam mishandeld om mondkapje”

Roel Sannes|13.10.20|16:43

Ik zou bijna zeggen: hier moet veel meer aan gedaan worden en veel zwaarder gestraft worden,alleen men heeft de mankracht daar niet voor en dit is nu èènmaal een zwak landje wat betreft het aanpakken van dit soort dingen aangezien de meesten er vanaf komen met werkstraffen.
Een andere optie is dat de chauffeur niet eerder wegrijdt dan dat iedereen een mondkapje draagt. Het probleem daarvan is weer dat de hele dienstregeling in de soep loopt en iedereen de dupe is.