Ruim 25 exposanten op BusVision 2018

De beursvloer van BusVision 2018 is dit jaar weer goed gevuld. Bezoekers kunnen hier ruim 25 exposanten bezoeken en de diensten en producten bekijken die de markt biedt. Verschillende nieuwe innovaties voor de OV- en touringcarbranche worden hier getoond.

BusVision 2018 duurt in tegenstelling tot twee jaar geleden één dag en vindt plaats op 11 oktober in Expo Houten. Tijdens dit evenement kunnen industrie en politiek elkaar ontmoeten en met elkaar de maatschappelijke discussie aan kunnen gaan. Bovendien kunnen ze hier nieuwe technieken en diensten bezichtigen.

Exposanten BusVision

BusVision biedt niet alleen tientallen exposanten, maar ook verschillende interessante workshops en meerdere netwerkgelegenheden, waaronder een lunch en borrel en voor geïnteresseerden een netwerkdiner. Bovendien wordt in de Wilgenzaal in Expo Houten het BusVision Congres georganiseerd. Hier praten verschillende sprekers de deelnemers bij over de kansen van smart mobility en het belang van data om mobiliteit en de ketenreizen te optimaliseren.

Registreer je nu voor toegang voor BusVision 2018 via: http://www.busvision.nl/registreren/

Graag tot ziens op 11 oktober in Expo Houten!

Exposanten BusVision

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.