Registratie BusVision 2018 geopend

De elektrische Linkker bus op BusVision 2016

De inschrijving voor BusVision 2018 is geopend. De vakbeurs en het congres BusVision vinden plaats op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Net als twee jaar geleden vinden deze evenementen gelijktijdig plaats met de beurs Taxi Expo en het is mogelijk ook deze beurs te bezoeken.

BusVision is het tweejaarlijkse Nederlandse vakevenement voor de busbranche dat wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgever van vakblad OVPro. De vakbeurs is dit jaar één dag, maar heeft wel ruimere openingstijden dan in 2016, namelijk van 09.00 tot 19.00 uur.

In die periode kunnen bezoekers terecht bij tientallen exposanten. Nu staat al vast dat de volgende exposanten op 11 oktober van de partij zullen zijn: VDL Bus & Coach, Volvo, Allego, Bender Benelux, ZF, Groenendijk, FromAtoB Public Design, Bulthuis, Trip Software en Consolid.

Congres BusVision

Op 11 oktober vindt parallel aan de beurs ook het Congres BusVision plaats. In een aantal plenaire sessies worden de bezoekers bijgepraat over de uitdagingen en kansen op het gebied van data en digitalisering in de sector. Binnenkort worden meer details van het programma bekendgemaakt. Een deelname aan het congres kost voor vervoerders en overheden met vroegboekkorting 199 euro. Toeleveranciers en consultants betalen tot 9 september 329 euro, daarna 399 euro.

De komende tijd zal het aantal exposanten nog fors worden uitgebreid. Bovendien kunnen bezoekers gratis meerdere workshops bezoeken over ontwikkelingen in de branche, waaronder de mogelijkheden op het gebied van elektrische bussen. Aanmelden kan via de registratiepagina op www.busvision.nl. Op die site brengen we ook regelmatig updates over exposanten, workshops en het congres.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.