Save the Date: BusVision 2018 op 11 oktober in Expo Houten

Op 11 oktober is het weer tijd voor het tweejaarlijkse evenement BusVision in Expo Houten. BusVision 2018 is een actieve netwerkdag voor de openbaar vervoer- en touringcarsector met zowel een vakbeurs als diverse interessante workshops. Tevens vindt het bijbehorende Congres BusVision plaats.

BusVision 2018 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Platform

Op de vakbeurs van BusVision worden de nieuwste producten, technieken en diensten uit de bus- en touringcarmarkt getoond en gedemonstreerd. Ook kunnen bezoekers hier de verschillende aandrijfsystemen met elkaar vergelijken en diverse nieuwe busmodellen onder de loep nemen. Tijdens de informatieve workshops wordt volop kennis gedeeld over de busbranche.

Twee jaar terug bracht BusVision circa 600 mensen uit de branche bij elkaar, zodat zij informatie konden uitwisselen, kennis konden opdoen over de toekomst van bussen en met elkaar konden netwerken. Het ging hier om afgevaardigden van Nederlandse en buitenlandse vervoerders, concessieverlenende overheden, rijdend personeel en toeleveranciers.

BusVision parallel aan Taxi Expo

Net als bij de vorige editie vindt BusVision 2018 parallel aan Taxi Expo plaats. Dat is de jaarlijkse vakbeurs met congres voor de taxibranche. Er lijkt steeds meer overlap plaats te vinden tussen de OV- en taxisector, waardoor de evenementen nu gelijktijdig worden georganiseerd. Het tegelijkertijd laten plaats vinden van beide beurzen leidt tot een functionele kruisbestuiving waar zowel bezoekers als exposanten van profiteren.

BusVision 2018 vindt plaats in Expo Houten aan de A27 ten zuiden van Utrecht. Deze moderne beurslocatie kenmerkt zich door de toegankelijke en open sfeer. De locatie beschikt over moderne beurshallen en een aparte congreszaal. Door haar centrale ligging is Expo Houten zowel per auto als per OV goed bereikbaar. Expo Houten heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.