BusVision 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten

Expo Houten, beurs

Het tweejaarlijkse evenement BusVision vindt dit jaar plaats op 12 en 13 oktober in Expo Houten. BusVision 2016 is een actieve netwerkdag voor de openbaar vervoer- en touringcarsector met zowel een vakbeurs als diverse interessante workshops. Op de tweede dag van BusVision 2016 vindt het Nationaal Congres Busvervoer plaats.

BusVision 2016 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Platform

Op de vakbeurs van BusVision worden de nieuwste producten, technieken en diensten getoond en gedemonstreerd. Ook kunnen bezoekers hier de verschillende aandrijfsystemen met elkaar vergelijken en diverse nieuwe busmodellen onder de loep nemen. Tijdens de workshops wordt volop kennis gedeeld over de busbranche.

BusVision 2016 is een samenvoeging van de vakbeurs BusTech en het congres BusVision dat in 2014 in Utrecht plaatsvond. Dit jaar vindt de eerste editie van het Nationaal Congres Busvervoer plaats, waarbij zowel openbaar als besloten busvervoer centraal staan. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het busvervoer.

BusVision parallel aan Taxi Expo

BusVision 2016 vindt plaats parallel aan Taxi Expo. Dat is de jaarlijkse vakbeurs met congres voor de taxibranche. Veel taxi-ondernemers hebben behoefte aan grootschaligere vervoersmiddelen: de bus. Aan de andere kant hebben touringcarondernemers en OV-bedrijven behoefte aan oplossingen voor kleinschalig personenvervoer: Het tegelijkertijd laten plaats vinden van beide beurzen leidt tot een functionele kruisbestuiving waar zowel bezoekers als exposanten van profiteren.

BusVision 2016 vindt plaats in Expo Houten aan de A27 ten zuiden van Utrecht. Deze moderne beurslocatie kenmerkt zich door de toegankelijke en open sfeer. De locatie beschikt over moderne beurshallen en een aparte congreszaal. Door haar centrale ligging is Expo Houten zowel per auto als per OV goed bereikbaar. Expo Houten heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Save the date: BusVision 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten.

Of laat alvast via het evenement op Facebook weten dat je komt.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.