‘Busvervoer heeft een nieuwe toekomst’

Peter-Jan Bentein, BusVision 2014

VIDEO – In Utrecht werd op dinsdag 15 april gekeken naar de bus van toekomst tijdens BusVision 2014. Beslissers in de OV-branche kwamen bij elkaar om met elkaar de discussie aan te gaan over de bussen die over tien tot twintig jaar worden ingezet in concessies voor het openbaar vervoer.

Nico van Egmond van Alliander, een van de sprekers tijdens het congres: “We kunnen een stap maken naar de toekomst. Busvervoer heeft een nieuwe toekomst en dat moeten we met zijn allen vorm gaan geven. Samenwerken is heel cruciaal. Vandaag zijn partijen bij elkaar gekomen die elkaar eerder nog niet goed kenden. Zij hebben goed gehoord wie ze zijn en wat ze kunnen betekenen voor die ander. Door informatie te delen kunnen we zorgen dat die veranderingen er ook echt komen.”

Bekijk hier de videoreportage van BusVision 2014:

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.