GEEN 'KEDENG, KEDENG'

Spoorwerkzaamheden: NS adviseert Guus Meeuwis concertgangers alternatief vervoer te regelen

Guus Meeuwis
NS adviseert reizigers die naar het concert van Guus Meeuwis gaan alternatief vervoer te regelen. Foto: ANP/Levin den Boer

Door spoorwerkzaamheden rijden er van dinsdag 18 juni tot en met 23 juni geen treinen tussen Tilburg en Den Bosch. Ook tussen Den Bosch en Boxtel rijden er in die zes dagen geen treinen, meldt NS. Met de inzet van bussen wil NS reizigers alsnog naar hun bestemming vervoeren. Concertgangers met kaartjes voor de shows van Guus Meeuwis wordt aangeraden alternatief vervoer te regelen. De extra reistijd bedraagt dertig minuten.

NS adviseert mensen die reizen tussen Amsterdam Centraal en Schiphol Airport en Eindhoven Centraal om via Rotterdam Centraal te reizen. Reizigers tussen Arnhem Centraal en Breda en Roosendaal wordt aangeraden om via Utrecht Centraal of Rotterdam Centraal te reizen.

Geen ‘kedeng, kedeng’

Mensen met kaarten voor de concertreeks ‘Groots’ van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven, adviseert NS om alternatief vervoer te zoeken. De spoorwegmaatschappij zegt niet genoeg bussen in te kunnen zetten om de volledige uitloop van de vele tientallen duizenden bezoekers in goede banen te leiden.

Bezoekers die na het concert nog in de richting van Utrecht, Nijmegen of verder moeten reizen, kunnen in de problemen komen omdat door de langere reistijd niet alle bestemmingen in de nacht nog bereikbaar zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers

Bron: ANP / Mobiliteit.nl

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl