Groot nieuws

OVPro, VerkeersNet en TaxiPro gaan samen verder als Mobiliteit.nl

Shutterstock

Volgende week is het zo ver. Onze vertrouwde publicaties VerkeersNet, OVPro en een deel van TaxiPro gaan samen verder als één nieuwe titel: Mobiliteit.nl. Wij zien dat de mobiliteitssector sterk verandert. En wij veranderen mee.

Mobiliteit.nl wordt hét toonaangevende B2B-platform binnen het vakgebied. We brengen u via onze nieuwe titel op de hoogte van al het nieuws en de belangrijkste achtergronden over openbaar vervoer, mobiliteitsbeleid, contractvervoer, ruimtelijke ontwikkeling, innovaties en MaaS. Met de lancering van ons nieuwe platform verbreden en verdiepen we onze berichtgeving. Wij geloven dat we met deze stap nog beter het overkoepelende verhaal van de mobiliteitstransitie met u kunnen delen.

Ons doel is om bij te dragen aan de mobiliteitstransitie door professionals in het veld te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. Dat doen we in een vernieuwde frisse uitstraling en verbeterde functionaliteiten.

Wat verandert er voor u?

Na de lancering van Mobiliteit.nl blijft u profiteren van uw vertrouwde nieuwsbrief. U blijft dus op de hoogte van wat er speelt in uw vakgebied. Daarnaast komt er een algemene mobiliteitsnieuwsbrief, met alle berichtgeving over het brede mobiliteitsdomein. U kunt straks zelf kiezen welke nieuwsbrief u wel of niet wil ontvangen. Uw abonnement loopt automatisch door op de nieuwe website.

Meer weten? In een kort webinar op woensdag 3 april (16:00 uur) vertellen we u graag meer over onze plannen en ambities. Bent u benieuwd wat de lancering van Mobiliteit.nl betekent voor u als lezer, abonnee of partner van een van onze bestaande titels? Meld u dan hier aan.

Tot slot: we kijken er enorm naar uit u vanaf volgende week te verwelkomen op ons nieuwe platform. Tegelijkertijd realiseren we ons dat veranderingen altijd gewenning vragen. We zijn daarom erg benieuwd naar uw mening. Heeft u bijvoorbeeld opmerkingen over de nieuwe vormgeving? Heeft u ideeën over onze inhoudelijke koers of ziet u onderwerpen die ontbreken in onze berichtgeving? Heeft u andere tips of kritiek? Laat het ons vooral weten!

Names het hele team van Mobiliteit.nl,

Erik Verheggen
Hoofdredacteur

Auteur: Erik Verheggen

Hoofdredacteur Mobiliteit, ProMedia Group