Onderhandelingen

Cao-overleg NS hervat: FNV wil nieuwe deal, CNV tevreden

NS CAO
Vrijdag 22 maart 2024 worden de onderhandelingen over een nieuwe cao NS hervat. Beeld ter illustratie. Bjorn Keith / Shutterstock

Vakbonden FNV Spoor, CNV Vakmensen, VVMC en VHS hebben vrijdag de onderhandelingen over een nieuwe cao van NS hervat. Vakbonden FNV en VVMC hopen daarbij tot nieuwe en verbeterde afspraken te komen. De leden van CNV en VHS zijn bij het overleg aanwezig, maar zijn op een zijspoor aanwezig omdat een grote meerderheid van hun leden instemden met het in januari behaalde onderhandelingsresultaat. FNV stemde eerder in met een kleine meerderheid en de leden van VVMC stemden tegen het akkoord.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl