MINDER TREINVERKEER

Treinverkeer Den Bosch weer opgestart na vondst verdachte tas

Station Den Bosch
Station Den Bosch. NS

Twee perrons op het treinstation van Den Bosch waren woensdagochtend kort afgesloten voor onderzoek na de vondst van een verdacht voorwerp. Dat meldde de Politie Eenheid Oost-Brabant. Tussen Den Bosch en Eindhoven ondervonden meerdere treinen vertraging “door de inzet van hulpdiensten”.

Het verdachte pakketje betrof een zwarte tas, dat zou zijn gevonden op perron 6/7. Nadat het pakketje was onderzocht door de hulpdiensten en er geen gevaar bleek te zijn, werden de perrons even na 09.15 uur weer vrijgegeven. Inmiddels wordt al het treinverkeer van en naar Den Bosch weer opgestart.

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl