Rotterdam

Reizigers storen zich amper aan schrappen ritten RET: ‘Niks op aan te merken’

Beeld: Rotterdamse metro bij Maashaven
Veel Rotterdammers merken wel wat van het personeelstekort, maar hebben er niet zo'n last van Shutterstock, jarrow153

Al sinds de coronacrisis worstelt de RET met personeelstekorten. Er zijn te weinig mensen om de voertuigen te besturen en de kaartjes te controleren. De vervoerder schrapte daarom vorige week bijna 10 procent van de busdiensten, nadat eerder al werd ingegrepen in de dienstregelingen voor het tram- en metrovervoer. Een rondgang door VerkeersNet op het Centraal Station van Rotterdam maakt duidelijk dat dit de reiziger niet is ontgaan. Toch heeft niet iedereen evenveel last van de perikelen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Laura Houtenbrink