concessies combineren

Noord-Holland voegt twee ov-gebieden samen in 2028

Busvervoer Noord-Holland
Nederland, Noordholland eind oktober 2017 Busvervoer in Noordholland tbv Beeldbank provincie Noordholland COPYRIGHT DIGITAL IMAGE 2017 BAS BEENTJES Bas Beentjes / Beeldbank Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland gaat twee ov-gebieden samenvoegen tot één zone. Het gaat om de openbaarvervoer-districten Haarlem-IJmond en Noord-Holland Noord, volgens de provincie om de kwaliteit van het openbaar vervoer in de toekomst verder te kunnen verbeteren. De samenvoeging van de gebieden moet in 2028 van kracht worden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl

1 reactie op “Noord-Holland voegt twee ov-gebieden samen in 2028”

Nico S|15.02.24|12:37

Zo heftig wat controlerend NS personeel en buschauffeurs overkomt met (voornamelijk) wanbetalers! Nog veel heftiger is dat de rechterlijke macht de aangiftes in dit soort zaken systematisch eerst op de lange baan schuift en vervolgens daders met lachwekkende straffen weg laat komen. De advocaat van meneer voert dan steevast aan dat het nu zo goed met hem gaat en dat meneer aan een nieuw leven is begonnen, bla bla … Voorwaardelijke taakstraf, een boete en doei, op naar de volgende mishandeling!