Herfst

NS-topman Koolmees adviseert reizigers trein te mijden tijdens storm Ciarán

Wouter Koolmees.
Foto: NS-baas Wouter Koolmees tijdens een technische briefing met de Tweede Kamer over wijzigingen die op het hoofdrailnet zouden moeten worden doorgevoerd om de drukte in het openbaar vervoer beheersbaar te houden. Een Kamermeerderheid keert zich tegen de plannen van de NS voor een duurder treinkaartje in de spits (spitsheffing). ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Wouter Koolmees, de topman van de Nederlandse Spoorwegen (NS), raadt reizigers aan om de trein op donderdag indien mogelijk te vermijden vanwege de naderende storm Ciarán. In het programma ‘Sven op 1’ op NPO Radio 1 benadrukte hij: “Als het niet strikt noodzakelijk is, ga dan niet reizen.” Dit advies sluit aan bij het eerder gegeven advies van de ANWB.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Merijn van Merrienboer