Storm Ciarán

NS: geen treinen tussen Amsterdam en Parijs

Eurostar vertrekt vanaf Amsterdam Centraal. Foto: NS

Vanwege storm Ciarán rijden de Eurostar-treinen tussen Amsterdam en Parijs niet. Als voorzorgsmaatregel heeft de Franse spoorwegmaatschappij SNCF enkele treinen in Frankrijk geannuleerd, wat ook gevolgen heeft voor de Eurostar-diensten van Nederland naar België en Frankrijk. Dat meldt NS. 

In totaal zijn zeven treinen op donderdag geannuleerd. Het gaat om de treinen met de ritnummers 9322, 9334, 9346, 9370, 9376, 9382 en 9394. Reizigers wordt geadviseerd om hun reis uit te stellen of aan te passen, waarbij annuleren kosteloos is.

Andere trajecten

Deze situatie geldt ook voor de treinen op de trajecten Maastricht en Luik, Antwerpen en Roosendaal, en de intercity’s naar Brussel. De Eurostar-trein naar Londen blijft vooralsnog volgens planning rijden, meldt de NS.

Lees ook:

Auteur: Merijn van Merrienboer