Concessie

Qbuzz komt als beste uit de bus bij Friese aanbesteding

Foto: Qbuzz rijdt ook rond in Dordrecht. Foto ter illustratie. Foto: Flickr.

Qbuzz neemt het stokje over van Arriva als het gaat om het busvervoer in de provincie Friesland. Dat maakte het provinciebestuur vandaag bekend. Qbuzz gaat het busvervoer in de provincie verzorgen van december 2024 tot december 2034. Uit de bieding van de vervoerder blijkt dat zij aanzienlijk meer openbaar vervoer willen aanbieden dan op dit moment het geval is, dat meldt het college van Gedeputeerde Staten (GS). 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Merijn van Merrienboer

1 reactie op “Qbuzz komt als beste uit de bus bij Friese aanbesteding”

Henri Borgman|17.10.23|17:35

Qbuzz groeit nu ook Friesland in