extra reistijd

Werkzaamheden aan het spoor tussen Utrecht en Den Bosch

Station Den Bosch
Station Den Bosch. NS

Door werkzaamheden rijden er van zaterdag tot en met volgende week vrijdag geen treinen tussen Utrecht Centraal en ’s-Hertogenbosch, meldt de NS. Reizigers moeten rekening houden met een half uur langere reistijd.

Op zaterdag en zondag zullen er snel- en stopbussen worden ingezet tussen Utrecht Centraal en ‘s-Hertogenbosch/Tiel. Vanaf maandag tot en met vrijdag rijden er snelbussen tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en stopbussen tussen Houten en Geldermalsen. Tussen Houten en Houten Castellum rijden er taxibussen.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het werken aan de bovenleiding bij Utrecht Lunetten en Houten. Bij Tricht worden geluidsschermen geplaatst. Aankomend weekend werkt ProRail ook tussen ‘s-Hertogenbosch en Oss aan het spoor, waardoor er minder treinen rijden op dat traject. De werkzaamheden duren van 15 tot en met 21 juli.

Coldplay

Naast de werkzaamheden staan ook verschillende evenementen gepland. Zo treedt Coldplay vier dagen op in de Johan Cruijff Arena en vindt in Nijmegen de Nijmeegse Vierdaagse plaats. NS adviseert alle feestvierders om voorbereid op pad te gaan en tijdig de reis in de reisplanner te plannen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP