NIEUW DATA-INTEGRATIEPLATFORM

GVB maakt IT flexibeler met nieuw platform

Tram van GVB rijdt richting het Centraal Station van Amsterdam. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Het Amsterdamse Gemeentelijke Vervoerbedrijf (GVB) wil de kwaliteit en actualiteit van data beter integreren in de IT-organisatie. Om reizigers beter van dienst te kunnen zijn wat betreft realtime reisinformatie en punctueel vervoer te realiseren, wil het GVB in toenemende mate klassiek geautomatiseerde bestandsuitwisseling vervangen door moderne, realtime interfaces. Een nieuw data-integratieplatform is al in gebruik en wordt samen met IT-dienstverlener ilionx doorontwikkeld.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.