Keolis Blauwnet

Met de kersttrein naar openluchtfestival Oud Kampen

Kersttrein Keolis
Extra lange treinen van Keolis brengen bezoekers zaterdag 10 en zondag 11 december naar het Openlucht theaterfestival Kerst in Oud Kampen. Keolis

Bezoekers kunnen met speciale kersttreinen van Keolis Blauwnet zaterdag 10 en zondag 11 december naar het openlucht theaterfestival Kerst in Oud Kampen reizen. De extra lange treinen zijn dan versierd en onderweg deelt Keolis iets lekkers uit aan de passagiers.

Kerst in Oud Kampen trekt jaarlijks zo’n 85.000 bezoekers. Een deel van hen maakt gebruik van de Kamperlijn (Zwolle-Kampen) om naar het festival te gaan. Keolis Blauwnet wil die reis nu zo sfeervol en comfortabel mogelijk maken. Eenmaal aangekomen bij station Kampen, lopen de bezoekers via de stadsbrug over de IJssel direct het festivalterrein op.

Dagreizen voor 10 euro

In december reizen reizigers extra voordelig met de bus en regionale trein. Een dagkaart kost de hele maand slechts 10 euro en is geldig in de bussen en regionale treinen in Flevoland, Gelderland en Overijssel. De dagreizen zijn te combineren met een bezoek aan Kerst in Oud Kampen. Ook als een reiziger verder weg woont. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marloes Kanselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.