registreer nu!

Nog één maand tot de OV Expo ’22

OV Expo '21
Ebusco op OV Expo '21. Foto: ProMedia

Over exact een maand vindt OV Expo ’22 plaats. In Houten komen op 6 oktober alle toonaangevende partijen binnen de OV-sector bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken. 

OV Expo ’22 vormt daarmee de ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor het zorgvervoer en straattaxibranche in Nederland. Zo organiseren wij onder meer een vakbeurs, waarbij het mogelijk is om in gesprek te gaan met leveranciers, vervoerder en andere professionals uit de sector.

Innovatieprijs

Naast de beursvloer waar de nieuwste ideeën worden gepresenteerd, de workshops waar je inzichten kan opdoen over urgente kwesties binnen de OV-sector of het panelgesprek waar toonaangevende sprekers aan de hand van een aantal stellingen met elkaar praten over de uitdagingen van de OV-sector, is dit jaar voor het eerst de innovatieprijs in het leven geroepen.

Vijf innovatieve ideeën zijn geselecteerd en op de OV Expo wordt aan een van deze ideeën de felbegeerde OV Innovatieprijs uitgereikt. Meer weten? Klik dan op onderstaande video. U kunt zier hier registreren voor OV Expo ’22. Tot dan!

Lees ook:

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.