Registreer nu

Exposanten die je kunt verwachten op OV Expo ’22

Netwerkborrel OV Expo.
Netwerkborrel OV Expo. Foto: ProMedia

Over ruim een maand vindt de jaarlijkse OV Expo plaats. In Houten komen tijdens dit grootschalige evenement alle belangrijke partijen in de OV-sector samen. De laatste ontwikkelingen binnen de sector worden besproken: het personeelstekort en de financiële tekorten als gevolg van de pandemie komen voorbij. Ook gaat het over woningbouw en de duurzaamheidstransitie waar de OV-sector grote stappen in gaat zetten.

Een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner staan op het programma. OV Expo is daarmee dé ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum voor de OV-sector in Nederland.

Daarnaast is het tijdens de vakbeurs mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Van Hool, Heliox, VDL Bus & Coach en Ebusco zijn aanwezig. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Registreer je hier voor de OV Expo ’22.

Exposanten OV Expo '22.
Exposanten OV Expo ’22.

Innovatieprijs

De OV-innovatieprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De beste innovaties in de OV-sector komen voorbij, en het allerbeste toepasbaar, nieuwe en innovatieve idee wint de prijs. Op de website van de OV Expo kun je een product of dienst registreren en wie weet sta jij 6 oktober met de prijs in je handen.

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.