Aandraagbonus van 200 euro voor buschauffeurs

Advertorial Allroad
Advertorial Allroad

ADVERTORIAL – Allroad in Eindhoven biedt iedereen die een buschauffeur aandraagt een bonus van 200 euro. Het uitzendbureau met een landelijke dekking op gebied van openbaar vervoer, transport en logistiek hoopt op die manier meer buschauffeurs te werven. Ook geïnteresseerden zonder D-rijbewijs zijn welkom; dan verdient de aandrager een bonus van 100 euro.

Degene die een potentiële buschauffeur aandraagt, kan op de website van Allroad zijn of haar gegevens achterlaten en die van de chauffeur in kwestie. Wanneer de chauffeur daadwerkelijk aangenomen wordt door Allroad, ontvangt de aandrager 100 euro. Is diegene na twee maanden nog steeds in dienst, dan wordt ook de tweede 100 euro uitgekeerd.

Opleiding

Hoe de bonus wordt uitgekeerd, kan verschillen. Wanneer de aandrager zelf in dienst is bij Allroad, ontvangt diegene 200 euri netto. Is hij of zij niet werkzaam bij Allroad, dan wordt de bonus in cadeaubonnen uitgekeerd. Er wordt geen maximum aantal aangedragen kandidaten per persoon gehanteerd.

Ook opleidingskandidaten zijn welkom bij Allroad. De aandrager van deze kandidaten verdient dan 100 euro. Via hun eigen partner worden de kandidaten opgeleid tot volleerd buschauffeur en geplaatst bij Arriva, Hermes, Breng of Keolis.

Allroad

Allroad is een uitzendbureau in Eindhoven met een specialisatie in de sectoren openbaar vervoer en transport & logistiek. Door hun samenwerking met Arriva, Hermes, Breng en Keolis, bieden zij een nagenoeg landelijke dekking met betrekking tot het plaatsen en het opleiden van beroepschauffeurs in het openbaar vervoer.

Aanmelden voor de aandraagbonus kan hier.

Auteur: Allroad

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.