Vandaag gratis webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV

Incheckpoortjes Hilversum
Foto Dylan

Kleinschalig beginnen. Zo voorkom je dat nieuwe betaalmiddelen in het OV landelijk worden ingevoerd voordat alles goed en betrouwbaar werkt. Welke lessen kunnen worden getrokken uit de eerste proeven? Daarover gaat het gratis webinar dat OVPro deze dinsdag 14 december van 14.00 tot 15.00 uur verzorgt.

Het is de bedoeling dat OVpay in 2023 landelijk is ingevoerd en reizigers kunnen inchecken zoals ze zelf willen: met een pinpas, creditcard, smartphone of de (vernieuwde) OV-chipkaart. In het webinar zetten we de stand van zaken op een rijtje en kijken we wat de komende periode te wachten staat. Gaan de pilots zoals verwacht? Welke uitdagingen moeten nog worden overwonnen? Welke tips en adviezen zijn er voor vervoerders die nog met een pilot gaan starten? En welke mogelijkheden zijn er ná 2023?

Gratis deelname

Deze en meer vragen worden vanmiddag beantwoord in het live webinar vanuit de ProMedia Studio’s in Rotterdam. We gaan hier in gesprek met Bas van Weele (OV-betalen), Mark Thoma (Transdev Nederland) en Mathijs Voorend (Thales). Het is ook mogelijk om vragen te stellen aan deze sprekers. Deelname is gratis en ook als je niet tussen 14.00 en 15.00 uur kunt kijken, is het aan te raden om je in te schrijven. Na afloop ontvangt iedereen namelijk een terugkijklink.

Webinar 'Nieuwe betaalmiddelen in het OV'

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “Vandaag gratis webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV”

cgschaareman@casema.nl|10.02.22|13:32
kees boer|26.12.21|12:15

Dit moet niet worden verplicht,huidig systeem OV chipkaart vind ik wel een voldoening