Vakblad OVPro voert Premium-model in

Rotterdam CS, Delftse Poort. Foto: Jan Kok/Boomerang
Rotterdam CS, Delftse Poort. Foto: Jan Kok/Boomerang (onbeperkt gebruik)

Vakblad OVPro heeft maandag het Premium-model ingevoerd. Dit nieuwe model maakt het mogelijk om lezers nog beter te bedienen met achtergrondverhalen, opiniestukken, nieuwsberichten en reportages over de sector.

“Voor OVPro en onze andere titels maken we heel bewust de keuze om het premium-model in te voeren”, legt hoofdredacteur Personenvervoer en Verkeer Vincent Krabbendam uit. “Deze werkwijze stelt onze redacteuren in staat om onze vakbladen naar een nog hoger plan te tillen. En die extra verdieping en kennis komen ook weer ten goede aan de sectoren waarvoor we schrijven.”

Gratis proefabonnement

De invoering OVPro Premium betekent dat een groot deel van de artikelen met ingang van maandag 1 maart alleen beschikbaar is voor abonnees. Steeds meer media stappen over naar dit model en de vakbladjournalistiek is daarop geen uitzondering.

Lezers kunnen deze maand gebruikmaken een gratis proefabonnement voor één maand om onbeperkt alle artikelen te blijven lezen. Daarna geldt het reguliere jaartarief. Abonnees profiteren bovendien van exclusieve kortingen op evenementen. Naast individuele abonnementen zijn ook bedrijfsabonnementen beschikbaar.

Voor vragen of opmerkingen over OVPro Premium kunt u terecht op deze pagina met veelgestelde vragen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Dylan Metselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.