Reserveer toegang tot het OV Expo Congres op 8 oktober

Het OV Expo Congres 2020 op donderdag 8 oktober komt steeds dichterbij. Om ervoor te zorgen dat iedereen op anderhalve meter afstand van elkaar kan zitten, is er beperkt plek. Reserveer daarom snel jouw toegang voordat Expo Houten vol is. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur van tevoren.

Diverse sprekers gaan op 8 oktober met presentaties, korte filmpjes en een rondetafeldiscussie eerst in op opties om het OV weer aantrekkelijker te maken voor reizigers. Later wordt onder de loep genomen hoe regio en stadsrand bereikbaar kunnen blijven, met in het bijzonder aandacht voor flexvervoer en de combinatie van OV en wmo. Het programma is inmiddels compleet.

Gratis annuleren

Om een onbezorgde deelname te faciliteren, is het congres in meerdere opzichten anders dan vorige jaren:

  • Deelname kan zowel fysiek in Expo Houten als online. Annuleren van deelname op locatie of omboeken naar online deelname kan vrijblijvend tot 48 uur van te voren.
  • Het congres vindt ’s middags plaats, van 12.30 tot 16.00 uur, en begint met een lunch.
  • Met het oog op veilige deelname zijn diverse maatregelen genomen. Zo staan de stoelen uiteraard ver genoeg uit elkaar maar is het congres dit jaar ook volledig plenair, om het aantal bewegingen in en rond de zaal te beperken.
  • De presentaties en sessies zijn korter dan gebruikelijk. Zo blijven de vaart en variatie er in en worden de deelnemers over veel aspecten bijgepraat in 3,5 uur tijd. Tegelijk is er voldoende tijd voor interactie tussen sprekers en (online) deelnemers.
  • Online deelname kost in alle gevallen 169 euro, fysiek deelnemen kan vanaf 199 euro.

Vakbeurs

Tegelijkertijd vindt ook OV Expo 2020 plaats, een platform waar de nieuwste producten, technieken en diensten getoond en gedemonstreerd worden. De beursvloer is dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de OV-sector. Exposanten zijn onder meer busfabrikanten CaetanoBus, Ebusco en Hess. Nieuw is het ‘silent disco’-concept, waardoor geluid van de beursvloer geen rol meer speelt tijdens de workshops.

Auteur: Dylan Metselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.