Nieuwe directeuren Communicatie en Corporate Affairs NS

Treinen Den Haag Centraal. Foto: beeldbank NS
Treinen Den Haag Centraal. Foto: beeldbank NS

NS heeft Jacco van der Tak benoemd tot directeur Communicatie & Corporate Affairs, terwijl Iris Reshef binnenkort aantreedt als directeur Communicatie. Van der Tak spreekt binnenkort op het SpoorPro-seminar Omvorming ProRail tot zbo.

Jacco van der Tak was eerder onder meer manager external affairs bij het Havenbedrijf van Rotterdam. In zijn nieuwe functie is hij de opvolger van Bartho Boer, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij KPN. Van der Tak blijft als directeur CCA de Regiodirecties, Stakeholdermanagement, Public Affairs en Concessiemanagement rechtstreeks aansturen. Op het SpoorPro-seminar Omvorming ProRail tot zbo, op dinsdag 10 maart in Amersfoort, vertelt hij over de visie van NS op de deprivatiseren van de spoorbeheerder. Daarbij gaat hij onder mee in op de nieuwe verhoudingen die door de omvorming onstaan tussen twee partijen die zeer veel samenwerken>

Ruime ervaring

Iris Reshef gaat per 1 april de positie van directeur Communicatie invullen en stuurt in die rol het MT Communicatie aan (Mediarelaties, Merk & Sponsoring, Communicatie Advies en Content & Creatie). Zij is sinds 1 september 2016 manager van de afdeling Mediarelaties. Daarvoor heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werken met media en de advisering hierover aan managers en bestuurders. Zo was zij bestuursvoorlichter van de Amsterdamse burgemeesters Job Cohen en Eberhard van der Laan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Nieuwe directeuren Communicatie en Corporate Affairs NS”

Ger Lugtenberg|11.04.22|18:00

Dag!
Regelmatig reis ik met OV. Gisteren hoorde ik in de metro R’dam een Engelstalige mededeling (zie hierna) die me ‘op het spoor’ zette van een mogelijke OV-recruitment campagne.
Als u tempo wilt houden in uw carrière:
CHANGE HERE FOR TRAIN, TRAM AND BOSS.
De Engelstalige uitspraak van ‘bus’ klinkt bijna als ‘boss’ (tussen o en a in) vandaar…
Free for you!
Groet, Ger (pensionado) 0630899076 Capelle a/d IJssel