Live webinar over MaaS Congres 2019

Foto Maas Congres

In aanloop naar het MaaS Congres 2019 verzorgt VerkeersNet een informatief live webinar. Dit gratis online programma wordt rechtstreeks uitgezonden op maandag 14 januari van 14:00 uur tot 15:00 uur. Met drie gasten bespreekt redacteur en dagvoorzitter Jan Pieter Rottier thema’s als data delen, de MaaS-reiziger en de ontwikkeling van MaaS-apps.

Tijdens de uitzending kunnen kijkers vragen insturen via de chat. Deze vragen komen terecht bij de sprekers. Liever vooraf een vraag insturen? Dat kan door te mailen naar webinars@promedia.nl. Het webinar live volgen is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Bij VerkeersNet-redacteur Jan Pieter Rottier zitten maandag drie MaaS-experts aan tafel. Tarik Fawzi is co-founder van Hely en vertelt over het idee achter en de eerste ervaringen met deze MaaS-app. Pim van der Toolen is business consultant bij Intraffic en deelt zijn visie op verantwoord datadelen in de MaaS-keten. Luuk Brederode, consultant DAT.Mobility, legt uit hoe je potentie van MaaS voor iedere plek in Nederland in kaart kunt brengen.

Vroegboekkorting loopt af

Wie meer wil weten over het nieuwe mobiliteitsconcept MaaS, is welkom op het MaaS Congres 2019 op 12 februari in congresgebouw De Doelen in Rotterdam. Hier delen meer dan veertig sprekers hun visie, ervaring of onderzoeksresultaten. De lijst met sprekers wordt steeds bijgewerkt. De vroegboekkorting loopt zondag 20 januari af. Wie zich voor die tijd registreert, profiteert nog van 100 euro korting.

Onderwerpen: ,

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.