Twee Nederlanders genomineerd voor Franse vakprijs

Transports Publics Parijs in 2016
Bron: Inge

Robert Jan ter Kuile van GVB en Frank Bleijlevens van Connexxion zijn dit jaar genomineerd voor de Talents of Mobility Awards. Deze prijzen worden uitgereikt op de vakbeurs Transports Publics in Parijs, aan personen in het OV-sector die zich inzetten voor de sector en duurzame mobiliteit.

Mogelijke kandidaten konden worden aangedragen door andere personen uit de sector, waarna een internationale jury én het publiek nu de mogelijkheid krijgen om een stem uit te brengen. Dit kan tot 14 mei, via de link: http://www.transportspublics-expo.com/en/european-talent-mobility-awards.

Kandidaten

Robert Jan ter Kuile is genomineerd in de categorie ‘Best young Talent’. Hij is momenteel werkzaam bij de Amsterdamse stadsvervoerder GVB, nadat hij eerder functies heeft bekleed bij Witteveen+Bos en Inno-V. Frank Bleijlevens is manager Vastgoed, Facilities & Infra bij Connexxion/ Transdev. Hij maakt kans op de titel ‘Best project Manager’, vanwege zijn rol bij het implementatietraject voor het laadinfrastuctuur in de concessie Amstelland-Meerlanden.

De awards zullen worden uitgereikt op 14 juni op de Franse vakbeurs. De bedoeling hiervan is om Europese werknemers in deze branche in het zonnetje te zijn voor hun inzet. Transports Publics wordt van 12 tot 14 juni in Parijs gehouden.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.