Moerwijk Zuid & West

Den Haag stelt invoering betaald parkeren opnieuw uit om gebrek aan communicatie

Beeld: gemeentehuis Den Haag
Volgens wethouder Arjen Kapteijns is er meer tijd nodig om met bewoners in gesprek te gaan. Foto: Shutterstock, Sirozy.

De gemeente Den Haag stelt de invoering van betaald parkeren in Moerwijk Zuid & West met een paar maanden uit naar oktober dit jaar. Het college heeft meer tijd nodig om de verandering te communiceren naar bewoners, bedrijven en instellingen. Oorspronkelijk zou het betaald parkeren op woensdag 1 mei 2024 ingaan. Het is niet de eerste keer dat Den Haag de invoering van betaald parkeren in een gebied uitstelt wegens een gebrek aan communicatie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Laura Houtenbrink