Personeelstekort

Plaats uw vacature op Verkeersnet

Mobiliteit Nederland
De Mobiliteitsalliantie vraagt het Rijk mobiliteit betaalbaar te houden en extra in te zetten op verduurzaming. Shutterstock / Edwin Muller Photography

In de mobiliteitssector is sprake van een groeiend personeelstekort, wat de operationele capaciteit onder druk zet. Om dit probleem aan te pakken, biedt Verkeersnet een platform voor de sector om hun vacatures te plaatsen.

Op de vacaturebank van Verkeersnet krijgen bedrijven en instanties in de sector de mogelijkheid om vacatures voor diverse functies te adverteren.

Verkeersnet hoopt dat dit platform bijdraagt aan het aantrekken van nieuw talent en het opvullen van de openstaande functies, waardoor het openbaar vervoer voor iedereen betrouwbaar en efficiƫnt blijft. Meer informatie over het plaatsen van vacatures op Verkeersnet is hier te vinden.

Auteur: Merijn van Merrienboer