TRIDÉE

TRIDÉE is een internationaal adviesbureau, gespecialiseerd in duurzame mobiliteit. Wij zijn inhoudelijke experts, ervaren procesmakers en creatieve verbindingszoekers. Werkend in twee landen (en ook daarbuiten) vanuit vestigingen op loopafstand van de centrale stations van Antwerpen en Rotterdam. Omdat de wisselwerking tussen Belgische en Nederlandse projecten onze advieskwaliteit verbetert.

Timenco en Ligtermoet & Partners werkten al vele jaren nauw samen en zijn nu officieel één bedrijf geworden: TRIDÉE.
Wie ons kent, weet dat we ons al jaren inzetten om mobiliteit zo duurzaam mogelijk te maken. We zijn ervaren in fietsbeleid, voetgangers, verkeersveiligheid en openbaar vervoer – en vooral in alle vervoersmodi omvattende beleidsplannen van gemeenten, steden, regio’s en provincies.

Uit onze ervaring blijkt dat mobiliteitsprojecten die op lange termijn succesvol zijn, drie kenmerken hebben: ze zijn groen, gedragen en integraal. We zetten expliciet in op drievoudig duurzaam mobiliteitsbeleid om onze opdrachtgevers een langdurig succes te garanderen.

Ons internationaal team van ervaren mobiliteitsadviseurs in België en Nederland staat graag met raad en daad voor u klaar. Contacteer ons voor een gesprek op info@tridee.eu of lees meer over ons op www.tridee.eu

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.