Aanbesteding

Gemeente Altena zoekt nieuwe gym- en zwemvervoerder

Rek met schooltassen en jassen
Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

De gemeente Altena is op zoek naar een vervoervoerder die het gym- en zwemvervoer voor scholieren voor zijn rekening neemt. Dat meldt de gemeente op TenderNed. In totaal moeten wekelijks 1.020 tot 1.060 leerlingen worden vervoerd.

Basisschoolleerlingen in Altena maken voor de gym- en zwemlessen gebruik van locaties verspreid over de gehele gemeente. “Deze locaties zijn niet altijd gelegen naast de basisscholen”, schrijft de gemeente. “Daarom is er vervoer nodig.”

De opdracht heeft een looptijd van drie jaar (1 augustus 2024 tot 31 juli 2027) en kan één keer met één jaar worden verlengd. De prijs vervult tijdens de aanbestedingsprocedure een hoofdrol. “De opdracht wordt gegund op grond van de laagste prijs”, aldus de gemeente.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.