RegioRijder

Stabiliteit doelgroepenvervoer Haarlem voorlopig niet optimaal

RegioRijder
RMC en Qarin zijn sinds 1 januari 2024 de nieuwe regievoerders van RegioRijder. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De situatie rondom het Wmo- en leerlingenvervoer in Haarlem blijft ook de komende weken nog instabiel. Dat hebben wethouders Diana van Loenen (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) en Bas van Leeuwen (Onderwijs, Jeugd en Mobiliteit) vorige week laten weten aan de gemeenteraad. Hoewel het stiptheidspercentage aanzienlijk is verbeterd, dreigt het gemeentebestuur met boetes als de contractpartijen in gebreke blijven.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.